søndag 12. mai 2013

Grytebrød


 God søndag alle sammen,
her kommer oppskrift på et supergodt grytebrød
som passer til det meste!


GRYTEBRØD
425 gram hvetemel
3 st salt
1/2 ts tørrgjær
3,5 dl kaldt vann

Bland alt det tørre og ha i vannet og rør godt sammen.
Bollen dekker du med plastfolie og lar stå i ca.12 timer,
Deigen er superrask å lage og en fin ting å gjøre før en går å legger deg ;)
Vend deigen i litt mel før du har den i en ildfast gryte med bakepapir i bunnen,
men husk at den skal være litt løs!
Brødet stekes på 240 grader med lokk i ca.30 min.

Velbekomme!




3 kommentarer:

  1. Smart! Takk for tips. :-)

    SvarSlett
  2. Dette så utrolig deilig ut. Dessverre spises det minimalt med brød her i huset, men jeg skal definitivt prøve grytebrød en gang :-)

    Klem
    Netta

    SvarSlett
  3. åååh, nam... dette skal jeg prøve.... :)

    Klems Diana.

    SvarSlett