er veldig godt,
barnevennlig og ikke minst lettvint!
Så da ble det til middag i dag,
selv om gullungen plutselig ikke skulle ha pølse da,
men kun brødet :P
selv om gullungen plutselig ikke skulle ha pølse da,
men kun brødet :P
DEIG
500 g hvetemel
75 gram smør
50 gram gjær
2,5 dl melk
1 ss sukker
1 ts salt
(1 egg til pensling)
Jeg tok alt det tørre i en bolle,
smeltet smør og varmet opp melken til den ble fingervarm!
Blandet alt godt sammen og lot det heve i ca. 1,5 time
Kjevl så ut deigen og del opp i trekanter,
og rull deigen rundt pølsa!
Jeg brukte vanlige grillpølser,
men her kan man jo velge etter smak og behag!
men her kan man jo velge etter smak og behag!
Du kan f.eks fylle med litt ketchup, sennep,
hvitløk, løk, ost eller det du måtte ønske!
Jeg synes det er veldig godt med litt hvitløk på...
La de gjerne etterheve litt,
pensle med egg og stek på 220 grader midt i ovnen i ca.10 min!
Denne deigen er også fin bruke hvis man vil lage fine horn,
blir luftige og veldig gode!
Denne deigen er også fin bruke hvis man vil lage fine horn,
blir luftige og veldig gode!
Håper det smaker!
Heisan Karianne!!
SvarSlettHar den glede å meddele at du har vunnet Give Awayen hos meg i dag!! :-)
Send meg adr din på mail,så kommer gaven så fort som bare det!! Mailadr: ingridskogen@live.no
Ha en kjempefin helg!!
klm ingrid l
Jepp, innbakte pølser er godt. Takk for påminnelsen, den retten har gått litt i glemmeboka. :-) Og vanlig gulost er knallgodt inni!
SvarSlettHa en strålende helg!
Åh så kjekt med oppskrift :)
SvarSlettDe så gode ut!
Ønsker deg en fabelaktig helg!
fredag 13. i dag og jeg har ikke vært ute av huset en gang. Feberfri, men tett som få og skulle ønske jeg hørte i stereo, men formen er stigende og jeg har trua *Smiler*
klemklem
Hei!
SvarSlettOppskrifta er skreve ned, dette må eg prøve!
Takk for alt du deler :o)
God lørdag til deg!
Ser godt ut! Spiser ikke kjøtt jeg da, men regner med at jeg kan gjøre det same med vegetarpølser også. Litt smart turmat!
SvarSlett